Μεταφορές μετακομίσεις

Πόσο κοστίζει και χρεώνει μια μεταφορική για μετακόμιση

Σας αναλύουμε και παρουσιάζουμε το κόστος μεταφορικής εταιρείας για όλες τις περιπτώσεις, καθώς και το πόσο κοστίζει και χρεώνει για μια μετακόμιση.

Είστε περίεργοι στο πόσο θα σας κοστίσει η πρόσληψη μιας μεταφορικής εταιρείας; Δεν είναι μυστικό ότι η μετεγκατάσταση σε ένα νέο σπίτι μπορεί να στοιχίσει ακριβά – ειδικά όταν πρόκειται για μια επαγγελματική εταιρεία με μεγάλη εμπειρία. Παρά τα ακριβά έξοδα, όμως, η πρόσληψη επαγγελματιών μετακόμισης είναι ένας από τους πιο βολικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταφερθούν τα υπάρχοντα σας με επιτυχία. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία και πόσο θα κοστίσει για να καλύψει μια τοπική και διακρατική μετακόμιση.

Τοπική Μετακόμιση

Μια τοπική μετακόμιση, κοινώς αποκαλούμενη ενδοκρατική κίνηση, ορίζεται τεχνικά ως μετακόμιση στην ίδια κατάσταση. Το κόστος ξεκινάει από τα 35 ευρώ και φυσικά αυτό εξαρτάται ανάλογα το μέγεθος και αριθμό των ακτικειμένων όπως και την δυσκολία μεταφοράς.Ωστόσο, εκείνοι με λιγότερα από τρία υπνοδωμάτια πιθανότατα θα απαιτούν λιγότερους επαγγελματίες μεταφοράς, πράγμα που θα αποφύγει αναπόφευκτα χρήματα στο κόστος εργασίας.

Η τιμή μιας τοπικής κίνησης βασίζεται σε ένα κατ ‘αποκοπή ποσό σε ευρώ ανά ώρα, αλλά αυτό που αποτελεί μια “τοπική” ωριαία κίνηση ποικίλλει από κράτος σε κράτος. Φυσικά πολλές εταιρείες θα σας παραθέσουν μια συγκεκριμένη τιμή και χρονοδιάγραμμα.

Σε ορισμένες πολιτείες, για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης θέλει να μετακομίσει για πάνω από 50 χιλιόμετρα, το κόστος της μτακόμισης θα βασίζεται στο βάρος της αποστολής αντί της κανονικής ωριαίας τιμής. Ωστόσο, οι κανόνες κάθε κράτους είναι διαφορετικοί, οπότε φροντίστε πρώτα να εξετάσετε τους κανονισμούς μετακόμισης του συγκεκριμένου κράτους σας. Σε περίπτωση αμφιβολίας, η μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα θα πρέπει σίγουρα να είναι σε θέση να εξηγήσει τι αποτελεί τοπική κίνηση και μετακόμιση σε μεγάλες αποστάσεις εντός της πολιτείας σας.

Ανάλογα με την εταιρεία, μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες μια κατ ‘αποκοπή επιλογή για τοπικές μεταφορές, πέραν της τυποποιημένης επιλογής ωριαίου επιτοκίου. Αυτή η κατ ‘αποκοπήν επιλογή είναι ίση με τον εκτιμώμενο αριθμό ωρών της κινητής επιχείρησης που θα τις μεταφέρει, πολλαπλασιάζοντας την ωριαία τιμή της εταιρείας αυτής. Οι κανόνες ασφαλείας που ακολουθούμε είναι πολύ αυστηροί. Είναι πολύ σημαντικό για μια μεταφορική εταιρεία να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες τροχαίων ατυχημάτων.

Eκτιμήσεις που επηρεάζουν το κόστος:

Μετακόμιση πρόσθετων – Το κόστος μιας μετακόμισης θα επηρεαστεί από τον αριθμό των ατόμων (κόστος εργασίας). υπηρεσίες που απαιτούνται, όπως η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση των επίπλων · και τυχόν πρόσθετα που παρέχονται από τους επαγγελματίες, όπως τα περιτύλιγμα τεντώματος, τα μαξιλαράκια τσόχας και οι σάκοι για στρώματα. Αυτά τα πρόσθετα μπορούν να συμπεριληφθούν στο αρχικό απόσπασμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα έχετε ελέγξει πρώτα.

Προμήθειες Μετακόμισης – Μην ξεχνάτε τις προμήθειες μετακόμισης που θα πρέπει να αγοράσετε μόνοι σας! Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε κουτιά από χαρτόνι, πλαστικά δοχεία, χαρτί περιτυλίγματος / συσκευασίας φυσαλίδων και οποιεσδήποτε άλλες προμήθειες που απαιτούνται για τη μετακίνηση στην εξίσωση. Φροντίστε όλα αυτά να τα ξεκαθαρίσετε όταν μιλήσετε με μια εταιρεία μεταφοράς.

Ημερομηνία μετακόμισης – Είτε το πιστεύετε είτε όχι – η συγκεκριμένη ημερομηνία της μετακόμισης σας μπορεί να επηρεάσει την τιμή. Ακολουθούν ορισμένες γενικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιλογή της ημερομηνίας μετακόμισης:

Μετακομίστε τις πρωινές ώρες.

Αποφύγετε τη μετακόμιση σε ένα Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, τα Σάββατα και οι Κυριακές μπορεί να αυξήσουν το κόστος σας λόγω της αυξημένης ζήτησης για μεταφορικές εταιρείες. Μια μετακόμιση μέσα στην εβδομάδα (Δευτέρα έως Πέμπτη) είναι συνήθως πιο προσιτή.
Δεδομένου ότι οι μισθώσεις τείνουν να ξεκινούν και να τελειώνουν στην αρχή και στο τέλος του μήνα, συνιστούμε να στοχεύσετε μια κίνηση στο μέσο του μήνα όταν υπάρχει λιγότερη ζήτηση.

Αποφύγετε να μετακομίσετε αργά την άνοιξη και το καλοκαίρι, αν είναι δυνατόν Η κορυφαία εποχή είναι από τις αρχές Μαΐου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία οι οικογένειες επιλέγουν συνήθως να μετακομίζουν λόγω σχολικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων. Οι μαθητές φεύγουν επίσης για το καλοκαίρι ή επιστρέφουν για το σχολικό έτος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, οι μεταβαλλόμενες τιμές της εταιρείας τείνουν να είναι υψηλότερες κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Ταξιδιωτικά τέλη – Τα έξοδα ταξιδιού μπορούν να προστεθούν γρήγορα – ειδικά για μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Οι επαγγελματίες θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα τέλη ταξιδιού στο συνολικό κόστος. Αυτά τα τέλη λαμβάνουν υπόψη το κόστος εργασίας για το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε από το σπίτι Α στο σπίτι Β. Καλύπτουν επίσης το κόστος των καυσίμων. Οι τοπικέςμετακομίσεις θα έχουν πιθανώς ένα τέλος ταξιδιού ισοδύναμο με μία ώρα εργασίας.

Εναλλακτικές λύσεις για την πρόσληψη μιας μεταφορικής εταιρείας

Φυσικά, αν θέλετε να αποφύγετε το υψηλό κόστος μίσθωσης μιας μεταφορικής επιχείρησης, μπορείτε πάντα να επιχειρήσετε μια κίνηση DIY. Απλά θυμηθείτε ότι ενώ μια κίνηση DIY μπορεί να κοστίσει σημαντικά λιγότερα χρήματα, θα μπορούσε ακόμα να καταλήξει να σας κοστίσει με άλλους τρόπους (δηλαδή χρόνο μακριά από την εργασία και τις δεσμεύσεις). Έτσι πριν αποφασίσετε ποια κίνηση είναι η σωστή για εσάς, σκεφτείτε το καλά για αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας και το χρονοδιάγραμμα. Εδώ είναι μερικοί εναλλακτικοί τρόποι για να μετακομίσετε χωρίς επαγγελματίες. Μεγάλη προσοχή στα βαριά έπιπλα. Επεμβάσεις όπως αρθροσκόπηση γόνατος και αρθροσκόπηση ώμου δεν γίνονται μόνο σε αθλητές αλλά και σε τραυματισμούς ανάλογους.

Η ενοικίαση ενός φορτηγού – Η ενοικίαση ενός φορτηγού και η τοποθέτησή του θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει πολλά ευρώ σε δαπάνες. Όπως και μια εταιρεία SEO, έτσι και μια μεταφορική πρέπει να διαθέτει επαγγελματισμό.

Φορητό Container – Φορητά κινούμενα εμπορευματοκιβώτια αποτελούν μια άλλη μεγάλη εναλλακτική λύση για την πρόσληψη μεταφορέων πλήρους υπηρεσίας. Το κόστος της ενοικίασης ενός Φορητoύ Container εξαρτάται από το χρόνο και το μέγεθος του δοχείου. Πολλές και διαφορετικές εταιρίες εμπορευματοκιβωτίων διαφέρουν ως προς την τιμολόγηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορτώσετε το Φορητό Container με όλα τα κιβώτια και τα υπάρχοντά σας και η εταιρεία εμπορευματοκιβωτίων θα κάνει τα υπόλοιπα.

Φίλοι και Οικογένειες – Εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι πρόθυμοι και ικανοί να συμμετάσχουν, μπορείτε πάντα να τους προτρέψετε για να βοηθήσουν με την μετακόμιση. Φυσικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα έχετε έξοδα σε πίτσα, σουβλάκια, κρασί, τουλάχιστον.

Στην εταιρεία Fortigaki δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και σας στήνουμε το πλάνο εξ αρχής για κάθε είδους μετακόμιση που θα μας ζητήσετε. Είμαστε στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της μετάκομιση  σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας : 210.300.73.66 – 6955.298.807 Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *