ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

αποθηκευσεις οικσκευων

Θέλετε να κάνετε Αποθηκεύσεις οικοσκευών και επίπλων ;

Στη μεταφορική εταιρεία fortigaki.gr διαθέτουμε ιδιόκτητο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για αποθηκεύσεις οικοσκευών, επίπλων με δυνατότητα βραχυπρόθεσμης η μακροπρόθεσμης αποθήκευσης αντικειμένων οικοσκευής, επίπλου

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
  • Ειδικά διαμορφωμένος αποθηκευτικός χώρος
  • Χρέωση ανά μήνα
  • Χαμηλές τιμές

Έχετε ευχηθεί ποτέ να έχετε ένα τρίτο ή ακόμα και ένα τέταρτο γκαράζ αυτοκινήτου για να διατηρήσετε επιπλέον αντικείμενα, ή μια ειδική περιοχή του υπογείου με ράφια από τοίχο σε τοίχο για να διατηρήσετε τα οικιακά είδη σας οργανωμένα; Μπορεί όμως να μην έχετε πολύ επιπλέον χώρο στο σπίτι σας για οικιακή αποθήκευση.

Ως ιδιοκτήτης σπιτιού, χρειάζεστε λύσεις αποθήκευσης οικιακής χρήσης που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε και να παραμείνετε οργανωμένοι, καθώς και εγκαταστάσεις αποθήκευσης οικιακής χρήσης που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και χαρακτηριστικά ασφαλείας που βοηθούν στη μείωση της ανησυχίας για αποθήκευση όλων, από έπιπλα από ξύλο έως μέταλλα και υφάσματα. Στις αποθήκες μας έχοντας ήδη δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες, για την αποθήκευση των οικοσκευών τους καταλαβαίνουμε τι είναι σημαντικό για εσάς εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, είτε για μικρό χρονικό διάστημα είτε ως επέκταση του σπιτιού σας.

Οφέλη αποθήκευσης οικοσκευών

Έχουμε σχεδιάσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσής μας για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των τύπων πελατών αυτο-αποθήκευσης.

Μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων των εγκαταστάσεων αποθήκευσης είναι τα ακόλουθα:

  • Αποθήκευση ελεγχόμενη από το κλίμα
  • Πλήρες απόθεμα προμηθειών συσκευασίας, όπως κουτιά, ταινία, περιτύλιγμα φυσαλίδων και άλλα
  • Εύκολη πρόσβαση
  • Φορτηγό για εύκολη μετακίνηση οικιακών ειδών σε όλη την πόλη της Αθήνας.

Εκτός από την εύκολη πρόσβαση, προσφέρουμε επίσης ευέλικτους όρους μίσθωσης. Οι μισθώσεις μας από μήνα σε μήνα σας δίνουν την ευελιξία να αποθηκεύετε τα οικιακά σας αντικείμενα για όσο καιρό χρειάζεστε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ FORTIGAKI.GR

Για περισσότερα από 25 έτη προσφέρουμε υπηρεσίες σε μεταφορές μετακομίσεις τόσο στην Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής.

Επιλέξτε τους ειδικούς

Αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης