φθηνές μετακομίσεις Αθήνα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στη μεταφορική fortigaki.gr καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας τόσο σε οδικές μεταφορές αλλά και σε μετακομίσεις σπιτιών η επαγγελματικών χώρων.

Μετακομίσεις - μεταφορική fortigaki.gr
Fortigaki

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεταφορική εταιρεία fortigaki.gr ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Φάκαλο το 1990 με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες, ασφαλής και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς, μετακόμισης και διανομής εμπορευμάτων.

Η εταιρεία ξεκίνησε με ένα φορτηγό και γρήγορα αναπτύχθηκε προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις μεταφορές μετακομίσεις με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Επιλέξτε τους ειδικούς

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

moving-home
Οδικές μεταφορές & Ψυγειομεταφορές

Η εταιρεία μας διαθέτει φορτηγά με διάφορες διαστάσεις και τονάζ καθαρά και πάντα έτοιμα για μεταφορές μετακομίσεις. Ανάμεσα στο στόλο μας διαθέτουμε και 2 ψυγεία με χωρητικότητα 12 ευρωπαλέτες το καθένα..

moving
Μετακομίσεις σπιτιών

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις σπιτιών, γραφείων, εταιρειών, δημόσιων οργανισμών με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε Αθήνα, Πειραιά και στον υπόλοιπο Νομό Αττικής στις φθηνότερες τιμές!

moving-truck
Ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων

Στη μεταφορική fortigaki.gr διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων με δυνατότητα ανύψωσης επίπλων εως 9 ορόφους.

Το όραμά μας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

mission
Η αποστολή μας

Χρόνο με το χρόνο κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας και με τη δύναμη που μας παρέχεται σαν πελατολόγιο εδραιωνόμαστε σε μια αξιόπιστη και οικονομική μεταφορική εταιρεία. Στη μεταφορική fortigaki.gr καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας τόσο σε οδικές μεταφορές αλλά και σε μετακομίσεις σπιτιών η επαγγελματικών χώρων. Αποστολή μας είναι να καθιερωθούμε ως αξιόπιστη, ασφαλής και οικονομική μεταφορική . Μεταφορική εταιρεία fortigaki.gr - Φθηνές μεταφορές μετακομίσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία.

our-mission
Η στρατηγική μας

Στη μεταφορική εταιρεία fortigaki.gr έχουμε στρατηγικό σχέδιο και δημιουργούμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης. Γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα μας δημιουργούμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες τόσο στις οδικές μεταφορές εμπορευμάτων αλλά και στις μετακομίσεις σπιτιών και επαγγελματικών εξοπλισμών. Ανταγωνιστικές υπηρεσίες μεταφορών μετακομίσεων από τη μεταφορική fortigaki.gr.

Ποιοι είμαστε

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Επιλέξτε τους ειδικούς

Αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης