Μεταφορές μετακομίσεις

Συμβουλές για φθηνό προϋπολογισμό στη μετακόμιση σας

METAKOMISEIS

Συμβουλές για φθηνό προϋπολογισμό στη μετακόμιση σας

Συμβουλές για φθηνό προϋπολογισμό στη μετακόμιση σας. Η μετακόμιση δεν είναι ποτέ μια εύκολη εμπειρία για κανέναν από μας. Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να παρακολουθήσουν προσεκτικά τον προϋπολογισμό τους κατά το σχεδιασμό μιας μετακίνησης. Αλλά μια φτηνή μετακόμιση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να θυσιάσετε την ποιότητα. Το κλειδί για το σχεδιασμό μιας επιτυχημένης μετακόμισης, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα είναι να προγραμματίσετε σωστά εν των προτέρων την μετακόμισή σας. Οι παρακάτω συμβουλές αφορούν την κατάρτιση ενός προϋπολογισμού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να κάνετε την κίνηση σας όσο το δυνατόν ομαλότερη χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη σας.
Πρώτον και κύριον, να αρχίσετε να σχεδιάζετε την μετακόμισή σας καλά εκ των προτέρων. Αποφασίστε εκ των προτέρων ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός σας και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιμείνετε σε αυτόν τον προϋπολογισμό. Αν μετακομίζετε σε άλλη πόλη και σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, φροντίστε να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με σύνεση και να μην ξεχάσετε το κόστος των καυσίμων, τα διόδια, τα γεύματα, και τα ξενοδοχεία στο δρόμο. Ορισμένα έξοδα μετακόμισης που οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν να περιλαμβάνουν είναι:επισκευές στο σπίτι, έξοδα ενοικίασης, κατοικίδιο ζώο, κ.ο.κ. Δημιουργήστε ένα “κινούμενο αρχείο” και να τηρείτε αρχεία όλων των εξόδων και των εσόδων σας. Πολλά από τα έξοδα μετακόμισης  εκπίπτουν από τη φορολογία, γι’αυτό να ελέγξετε με το λογιστή σας για να δείτε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να αφαιρεθεί.
Η πρώτη μεγάλη απόφαση που θα πρέπει να κάνετε κατά τη μετακόμιση είναι να αποφασίσετε αν θα προσλάβετε μια επιχείρηση μετακομίσεων, να νοικιάσετε ένα φορτηγό, ή να μισθώσετε μια μεταφορική εταιρεία με εμπειρία στις μεταφορές μετακομίσεις . Ανεξάρτητα από το πώς σκοπεύετε να μετακομίσετε, να είστε βέβαιος να ζητήσετε πολλαπλές προσφορές και να προγραμματίσετε επί τόπου τις εκτιμήσεις σας όποτε είναι δυνατόν. Να είστε καχύποπτοι με τις χαμηλού κόστους εκτιμήσεις και να είστε βέβαιος να ζητήσετε λεπτομέρειες από τις προσφορές.
Το επόμενο βήμα σε μια μετακόμιση είναι να αρχίσει η καλή συσκευασία εκ των προτέρων. Με την εξαίρεση των μεγάλων ή ακριβών αντικείμενων που θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή από τους επαγγελματίες, να προσπαθήσετε να κάνετε  τη δική σας συσκευασία για όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα. Ξεκινήστε τη συλλογή προμηθειών για μετακομίσεις και να είστε σε επιφυλακή για τις εκπτώσεις. Αν έχετε ένα φίλο ή συνάδελφο που πρόσφατα μετακόμισε, ζητήστε να σας δώσουν τα κουτιά τους και τα αποθέματα ταινιών που έχουν απομείνει. Αντί να αγοράζετε φούσκα περιτυλίγματος, χρησιμοποιήστε τσαλακωμένη εφημερίδα ή να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χαλιά, κουβέρτες, ή άλλα υφάσματα.
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, είναι να μην φοβάστε να ρωτήσετε τους φίλους και την οικογένεια για να σας βοηθήσουν στην μετακόμιση. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ζητώντας από τους φίλους σας να δώσει μια χείρα βοηθείας. Ένα σπιτικό γεύμα ή μια ευχαριστήρια κάρτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στους φίλους σας πόσο εκτιμάτε τη βοήθειά τους.
Με προσεκτικό σχεδιασμό και λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την μετακόμιση σας. Κρατήστε αυτές τις συμβουλές στο μυαλό, ενώ σχεδιάζετε την μετακόμισή σας ώστε να είναι αποτελεσματική, ακόμη και ευχάριστη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *