Χωρίς κατηγορία

Πως να γράψετε μια φοιτητική εργασία

οδηγος για φοιτητικες εργασιες

Τώρα που καταλαβαίνετε τι απαιτεί η εργασία από εσάς και έχετε ένα περίγραμμα, τώρα πρέπει να κάνετε σημειώσεις εργασίας. Η δημιουργία σημειώσεων είναι μια θεμελιώδης πτυχή της ακαδημαϊκής γραφής. Τα ανθρώπινα όντα τείνουν να ξεχνούν πράγματα. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε ένα εργαλείο όπως το Evernote. Αυτό το εργαλείο γραφής είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για μαθητές, καθώς είναι συμβατό με κινητές συσκευές καθώς και με υπολογιστές. Η ζωτικότητά του είναι ότι σας βοηθά να δημιουργήσετε μια σημείωση και να την αποθηκεύσετε που περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης, φωτογραφίες και ιστοσελίδες που θα χρειαστείτε για μελλοντική χρήση.

Χρησιμοποιήστε το Google Scholar για έρευνα

Ο Μελετητής Google είναι επίσης μια από τις θεμελιώδεις εφαρμογές γραφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διεξαγωγή έρευνας για φοιτητικές εργασίες. Αυτό το εργαλείο σάς παρέχει πρόσβαση σε τόνους άρθρων γραμμένων από επαγγελματίες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου οι ιδιοκτήτες αυτών των εκδόσεων θα ζητούσαν κάποια αμοιβή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι άλλοι βοηθοί διατριβής των οποίων τα άρθρα είναι δωρεάν για χρήση. Επίσης, υπάρχει μια λειτουργία αναφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το συγκεκριμένο στυλ γραφής και μορφοποίησης. Χρειάζεται μόνο να πλοηγηθείτε στον σύνδεσμο «παραπομπή» και σας παρέχει επιλογές για να διαλέξετε.

Ελέγξτε για λογοκλοπή

Αφού γράψετε τη διατριβή σας, πρέπει να την αναθεωρήσετε και να την επεξεργαστείτε πριν την προωθήσετε στον ακαδημαϊκό σας καθηγητή. Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει περιπτώσεις λογοκλοπής. Έτσι, αφού γράψετε και αναθεωρήσετε την εργασία σας, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής όπως το TurnItIn για να εξαλείψετε τυχόν περιπτώσεις αντιγραφής-επικόλλησης. Οι περιπτώσεις λογοκλοπής μπορεί να σας φέρουν σε σοβαρό πρόβλημα με τον καθηγητή σας καθώς και με το σχολείο.

Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να διασφαλίσετε ότι η εργασία σας είναι απαλλαγμένη από λογοκλοπή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ελέγχου γραμματικής όπως το Grammarly για να διορθώσετε όλα τα λάθη που μπορεί να έχετε παραλείψει κατά τη διαδικασία γραφής. Στο μέλλον, προσθέστε τη διατριβή στο βιογραφικό σας Στο μέλλον, ενώ είστε έξω και ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί δεν λαμβάνετε καμία κλήση.

Λοιπόν, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το βιογραφικό σας δεν ξεχωρίζει από αυτά άλλων αιτούντων ή είναι κάτω από τις προσδοκίες των υπευθύνων προσλήψεων. Έτσι, μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για αυτό. Λοιπόν, η προσθήκη μιας διατριβής στο βιογραφικό σας μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Η ενσωμάτωση μιας διατριβής στο βιογραφικό σας μπορεί να την κάνει να ξεχωρίζει από άλλους υποψήφιους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες αποδοχής σας. Ειδικότερα όταν μιλάμε για εργασίες ΕΑΠ, χρειάζεστε πολύ προσεκτική μελέτη με εις βάθος ανάλυση.

Ζητήστε, λοιπόν, επαγγελματική βοήθεια από το Diploma Line και αφήστε την επαγγελματική της ομάδα να σας βοηθήσει με την ενσωμάτωση μιας διατριβής στο βιογραφικό σας. Διαχειριστείτε κάθε εργασία στο Asana Κατά τη διαχείριση της εργασίας της διατριβής σας, μπορεί να έρθουν περισπασμοί στην πορεία, εμποδίζοντάς σας έτσι να την ολοκληρώσετε εγκαίρως καθώς και μειώνοντας την παραγωγικότητά σας. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή γραφής που μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε και να εργαστείτε για την ολοκλήρωση της εργασίας σας. Αν έχετε ιστοσελίδα που ανεβάζετε τα δικά σας άρθρα, τότε η τεχνική υποστήριξη είναι απαραίτητο συστατικό για να έχετε καλή κατάταξη.

Και το καλύτερο εργαλείο γραφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε την εργασία σας είναι το Asana. Το Asana είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραμείνετε σε καλό δρόμο ανεξάρτητα από περισπασμούς που μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Αποθηκεύστε την πρόοδο στα Έγγραφα Google Τα έγγραφα Google είναι μία από τις δωρεάν εφαρμογές γραφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε την εργασία σας. Είναι μια από τις εφαρμογές που μπορείτε να σκεφτείτε ως εναλλακτική λύση σε έναν επεξεργαστή κειμένου.

Τα έγγραφα Google περιέχουν όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να γράψετε και να μορφοποιήσετε τη διατριβή σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εργάζεστε στο ίδιο έγγραφο με άλλα άτομα. Έτσι, ενώ γράφετε την εργασία σας, ένα άλλο άτομο μπορεί να το επεξεργάζεται και να το αναθεωρεί. Και μπορείτε να αποθηκεύσετε όλη την πρόοδο που κάνετε. Πολλοί φοιτητές όταν αποφασίσουν να μετακομίσουν στην Αθήνα, για να ξεκινήσουν σπουδές έρχονται αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις.

Χρησιμοποιήστε το To do List

To to do list είναι μια εφαρμογή διαχείρισης ελεύθερου χρόνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας όταν κάνετε την εργασία σας. Σας επιτρέπει να ορίζετε προθεσμίες για κάθε τμήμα της διαδικασίας δημιουργίας της διατριβής σας και θα σας τις υπενθυμίζει πριν εμφανιστούν. Η χρήση αυτής της εφαρμογής για τη διαχείριση της εργασίας της διατριβής σας θα σας επιτρέψει να παραμείνετε σε καλό δρόμο ή να εστιάσετε στα σχέδια που σας περιμένουν. Το Keynote μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο Όταν πρέπει να παρουσιάσετε κάτι στην τάξη ή να διευθύνετε μια συζήτηση, μπορεί να αναρωτιέστε πώς θα το κάνετε αφού δεν έχετε μαζί σας το φορητό υπολογιστή σας.

Μην ανησυχείς. Το Keynote μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση. Αυτή η εφαρμογή μοιάζει λίγο πολύ με ένα PowerPoint για κινητά. Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να εμφανίζετε τις παρουσιάσεις σας από οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Έτσι, δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχείτε όταν πρέπει να διευθύνετε μια συζήτηση ή να παρουσιάσετε κάτι στην τάξη, καθώς μπορείτε να το κάνετε από το smartphone σας. Διορθώστε το άρθρο σας ή δώστε το σε επαγγελματίες Τώρα που έχετε ολοκληρώσει ολόκληρη τη διαδικασία συγγραφής χαρτιού, πρέπει τώρα να διορθώσετε το άρθρο σας.

Περάστε από αυτό για να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις γραφής. Βεβαιωθείτε ότι οι παράγραφοι σας έχουν μια λογική οργάνωση και ροή με ομαλό τρόπο στην διπλωματική εργασία. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η εργασία σας είναι απαλλαγμένη από γραμματικά, ορθογραφικά και στίξη λάθη. Ορισμένα από τα εργαλεία ελέγχου γραμματικής και λογοκλοπής μπορεί να χάσουν ορισμένα από αυτά τα λάθη. Ως εκ τούτου, πρέπει να ξαναδιαβάσετε την εργασία σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι χωρίς σφάλματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *